PRÁVĚ TEĎ PROBÍHAJÁ PŘEDOBJEDNÁVKY PARFÉMŮ AG !

Pearl sérum 30 ml

30ml

Hydratace, Lifting

Jedinečné, luxusní sérum s perlami bylo vyvinuto pro zralejší pokožku. Má jak rozjasňující, tak vypínající efekt a proto je vhodné k používání jak ráno, tak večer před slavnostní příležitostí. S Pearls jsou vrásky a jemné linky viditelně redukovány během 10 minut.

 

Dostupnost Skladem (2 ks)
1 490 Kč
Pearl sérum 30 ml

Polysacharidy mořského původu, které se nacházejí  v buněčných membránách řas (zejména hnědých řas laminaria a fucus)  zodpovídají za zvýšení pružnosti pokožky a její ochrany před dehydratací a agresivními vlivy prostředí.

Tajemství perel pro vaši krásu spočívá v bohatství aminokyselin, minerálů a antioxidantů, které pleť vyživují, regenerují a chrání. Liftingový efekt stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu, čímž pleť získává zpět svou pevnost a elasticitu. Vrásky a jemné linie jsou viditelně redukovány a pleť je zanechána hladká a vypnutá.

Hydratační složkou v séru je fermentovaný komplex, který zajišťuje optimální hydrataci pleti po celý den a chrání ji před vysušením a nepříznivými vlivy vnějšího prostředí. Fermentovaný komplex  je složený ze sójových bobů, jmelí a kořene japonské krvavé trávy, který je zpracován korejskou tradiční pevnou fermentací a vykazuje zklidňující a hydratační účinky na pokožku.

Perlové liftingové sérum je proto vhodné pro všechny typy pleti, i pro tu citlivou. Jemná, gelová textura séra se snadno vstřebává a nezanechává mastný film.

 

Použití: Sérum naneseme na čistou pokožku ráno a případně i večer pro okamžitý efekt vypnutí. Je perfektní i pod make-up.

 

Složení/INCI:

 Aqua, Glycerin, Propanediol, 1,2-Hexanediol, Hydroxyethylcellulose, Gellan Gum, Phenylpropanol, Calcium Alginate, Biosaccharide Gum-4, Saccharomyces/Viscum Album Ferment Extract, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Ethylhexylglycerin, Saccharomyces/Imperata Cylindrica Root Ferment Extract, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Synthetic Fluorphlogopite, CI 77891, Titanium Dioxide, Citric Acid, Tin Oxide

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: